Den perfekte dessert, som kan tilberedes dagen i forvejen. Sørg for, at grillspiddene grilles på en helt ren rist eller grillpande. De kan grilles i forvejen og ligge færdige under folie.
Vanilje panna cotta:
2 vaniljestænger
1 liter madlavningsfløde
1 dl sukker
5 blade husblas
Grillede frugtspid:
½ ananas
½ vandmelon
Limesukker:
2 usprøjtede lime
2 spsk sukker
Halver vaniljestangen på langs, og skrab kornene ud.
Kog piskefløde, mælk, sukker, vaniljestang og korn.
Tag gryden af varmen, og lad stå ca. 20 min.
Læg husblassen i koldt vand ca. 5 min.
Fjern vaniljestængerne og kog fløden op igen.
Tag gryden af varmen, og lad husblassen smelte i fløden.
Hæld dejen i 10 portionsforme, og lad stivne i køleskabet mindst 3 timer.
Skær ananas og vandmelon i 2 cm store tern.
Sæt på små grillspid, og grill 30 sekunder på hver side. Lad afkøle.
Riv limeskallen, og bland med sukkeret
Læg frugtspiddene med limesukker på panna cotta-skålene.