(4 personer)
200 gram "Savoiardi" (lady fingers)
8 æggeblommer
8 æggehvider
250 gram mascarpone-ost
ca. 75 gram melis
3 cl Strega-likør
2 cl tør Masala-vin
4 kopper stærk kaffe
1. Æggeblommerne piskes med sukkeret. Mascarpone-osten røres i.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i cremen sammen med Strega og Marsala.
2. Dyp "Savoiardi'erne" enkeltvis i den varme kaffe.
Læg dem tæt sammen i bunden af et fad, dernæst et lag creme, så et !ag "Savoiardi" med creme og endelig et sidste tredie lag.
3. Desserten skal stå mindst 12 timer i køleskab.
Drysses med cacao inden servering.
Tips: Server den specielle Caffè dell'Amicìzia til. Denne "Venskabets kaffe" kommer fra Valle d'Aosta, Italiens nordvestligste hjørne, hvor man drikker den specielle kaffe med bl.a. den stærke Genepy-snaps fra en "grolla", en smuk træbeholder med en drikketud til hver person.