Logo

Tærte med hindbær og karamelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tærte med hindbær og karamelsauce

Dette er en tærte til sommer­festen! Perfekt med flødeskum eller vaniljeis.

 

4 dl hindbær (ca. 200 g)

Tærtedej:

100 g køleskabskoldt smør

3 dl havregryn

3 dl hvedemel

 

Karamelsauce:

2 dl piskefløde

1 dl sukker

1 dl lys sirup

 

Stil ovnen på 200°C.

Hak smør, havregryn og mel sammen til en smuldredej med en kniv, eller kør det hurtigt sam­men i en foodprocessor.

Tag 1 dl af dejen til side, og fordel resten af smuldredejen i en tærteform, ca. 24 cm i diameter.

Forbag midt i ovnen ca. 15 min.

 

Bland fløde, sukker og sirup i en lille gryde. Lad simre ca. 20 min.

Hæld hindbærrene i tærte­formen.

Hæld karamelsaucen over, og strø resten af smuldrede­jen over.

Bages midt i ovnen ca. 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.437 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her