Logo

Sukatgratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

30 g smør

1 spsk hvedemel

1 ½ dl mælk

2 æg

1 spsk sukker

50 g rosiner

75 g hakket sukat

50 g hakket pomeransskal

reven skal af 1 citron

 

Smelt smørret, drys melet i og lad det op­suge fedtstoffet.

Tilsæt mælken.

Del æg­gene i blommer og hvider og rør blom­merne i blandingen et ad gangen.

Bland sukker, sukat, rosiner og pomerans og rør det i dejen.

Pisk hviderne stive og vend dem i sammen med citronskallen.

Kom blandin­gen i en smurt ovnfast skål og bag desser­ten ved 225°C i ca. 30 min.

Serveres lunken med vaniljesauce eller flødeskum.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.881 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her