Logo

Slør til is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg krystalmelis
2 ½ dl vand
¼ dl eddike

Sukker og vand bringes i kog og skummes, hvorefter eddiken tilsættes.
Når sukkerlagen begynder at blive jævn, tages en knækprøve på
følgende måde:
En pind eller skaftet af en træske dyppes i koldt vand, derpå i
sukkerlagen og til sidst igen i vand.
Dersom det sukker, der har sat sig på pinden eller træskaftet, er så
stift, at det let knækker, er konsistensen tilpas.
Gryden tages af ilden og stilles på bordet i en balje med varmt vand.
En slørkaster dyppes heri og trækkes frem og tilbage over en stok
eller lineal, indtil der har dannet sig en mængde fine tråde.
Disse samles og anbringes om eller over isanretningen.
Under sløret eller mellem dette kan stikkes marcipanblade .
I stedet for en slørkaster kan et metalpiskeris anvendes.
Sløret må da anvendes straks, da det bliver sejt i løbet af kort tid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her