300 g jordbær
300 g nektariner
300 g pærer
300 g kiwi
350 g bulgur
1 kanelstang
2,5 dl mælk
4 spsk ahornsirup
3 spsk figen marmelade
4-6 spsk rom
1 bundt citronmelisse
Skyl jordbærrene og fjern blomsten.
Skyl nektarinerne, halver dem og fjern stenen.
Skyl pærerne, skær dem i kvarter og fjern kernehuset.
Skræl kiwierne.
Bland bulguren med kanelstang, ½ l vand, mælk, ahornsirup og figenmarmelade.
Kom det i den godt gennemvædede stegeso, og giv bulguren ca. 35-45 min i ovnen under låg ved 180°C.
Skær frugten i mindre stykker og dryp rom over.
Skyl citronmelissen, slyng den tør, og hak den fint.
Kom den ned til frugten, og vend forsigtigt rundt.
Lad frugtblandingen trække i 20-30 min.
Sluk ovnen, når bulguren er færdig, og tag gryden ud af ovnen.
Rør i bulguren med en gaffel og fjern kanelstangen.
Vend frugtblandingen i bulguren, og lad retten trække uden låg i den varme ovn i yderligere 8-12 min.
Anret den lune bulgurfrugtsalat på tallerkener, og server.