250 g hvedemel
¼ tsk salt
1 tsk bagepulver
2 spsk sukker
175 g finthakket nyretælle
1 ½ dl vand
4 spsk smeltet smør
Fyld:
½ liter blåbær- eller kirsebærsyltetøj eller 175 g rosiner og sukat tilsammen
Sauce:
½ liter kirsebær-, blåbær- eller appelsinsauce
Syltetøjet hældes i en sigte. Melet sigtes med salt, sukker og bagepulver. Nyretællen males gennem kødmaskinen og blandes i. Dejen æltes sammen med vandet, rulles ud på melstrøet bord til en flade, der er 25x35 cm. Smeltet smør stryges på, derefter syltede bær eller rosiner. Rouladen rulles sammen på den smalle led og lægges i en smurt, aflang sandkageform, der dækkes med et helt tæt låg af flere lag pergament eller aluminiumfolie. Roly-Poly buddingen dampes i vandbad i ovnen 1 ½ time ved 150º Den vendes forsigtigt ud på et fad og serveres varm med saften fra syltetøjet eller saftsauce.