Logo

Rejemousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 gram kogte pillede rejer
1 bundt dild
3-4 spsk tør sherry
3 dl piskefløde
4 blade husblas
olie til formene
 
Skær rejerne i mindre stykker og bland dem med sherry og fintklippet dild i en skål.
Lad den stå og trække et par timer, vend dem af og til.
Læg husblasen i blød i rigeligt koldt vand 8-10 minutter.
Tryk den fri for vand og smelt den i en tykbundet gryde over svag varme.
Pensl 8 forme med olie
Pisk fløden meget stiv, vend rejeblandingen i og rød husblassen i, i en
tynd stråle.
Hæld blandingen i formene og stil dem i køleskabet, gerne til næste dag.
Vend rejemoussen ud på et fad og pynt med lidt karse

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her