Logo

Regnskovens Crunch-banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

anderledes bananasplit -     
      
Crunch:
75 g pecannødder
1 dl kokosmel
Desuden:
4 bananer
3 plader fillodej
50 g smeltet smør
 
Varm chokoladesauce:
100 g mørk chokolade
2 dl piskefløde
2 spsk smør
 
Tilbehør: vaniljeis
 
Hak nødderne mellemfint og fordel sammen med kokosmel i en lille bradepande.
Stil det i ovnen ved 200ºC i 5-10min, til det er gyldent.
Ryst bradepanden undervejs. afkøl crunchen.
Pres bananerne godt ned i nøddeblandingen (ikke så de går i stykker)
Læg 2 filloplader på bordet ved siden af hinanden og pensl dem med smør.
Læg filloplader ovenpå hver af de andre og pensl også dem.
Skær midt over så der er 4 fillostykker.
Læg de nøddepanerede bananer på fillostykkerne og pak dem ind.
Læg pakkerne på bagepapir og pensl med smør.
Bag pakkerne ved 200ºC i midten af ovnen i ca. 20 min til de er gyldne.
Bring fløden i kog i en lille gryde. hak chokoladen og kom det den i.
Tag gryden fra varmen og tilsæt smørret. rør i saucen til den er jævn.
(serveres varm)
Portionsanret bananerne, skåret igennem med et skævt snit, sammen med kugler af vaniljeis og varm chokoladesauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her