anderledes bananasplit -
Crunch:
75 g pecannødder
1 dl kokosmel
Desuden:
4 bananer
3 plader fillodej
50 g smeltet smør
Varm chokoladesauce:
100 g mørk chokolade
2 dl piskefløde
2 spsk smør
Tilbehør: vaniljeis
Hak nødderne mellemfint og fordel sammen med kokosmel i en lille bradepande.
Stil det i ovnen ved 200ºC i 5-10min, til det er gyldent.
Ryst bradepanden undervejs. afkøl crunchen.
Pres bananerne godt ned i nøddeblandingen (ikke så de går i stykker)
Læg 2 filloplader på bordet ved siden af hinanden og pensl dem med smør.
Læg filloplader ovenpå hver af de andre og pensl også dem.
Skær midt over så der er 4 fillostykker.
Læg de nøddepanerede bananer på fillostykkerne og pak dem ind.
Læg pakkerne på bagepapir og pensl med smør.
Bag pakkerne ved 200ºC i midten af ovnen i ca. 20 min til de er gyldne.
Bring fløden i kog i en lille gryde. hak chokoladen og kom det den i.
Tag gryden fra varmen og tilsæt smørret. rør i saucen til den er jævn.
(serveres varm)
Portionsanret bananerne, skåret igennem med et skævt snit, sammen med kugler af vaniljeis og varm chokoladesauce.