Mørdej:
240 g hvedemel
175 g smør
70 g sukker
1 æggeblomme
evt. 2 spsk vand
Fyld:
750 g rabarber
100 g sukker
3 spsk Maizenamel eller kartoffelmel
Marengs:
3 æggehvider
1 ½ dl flormelis
Kom hvedemel og smør i en skål.
Smuldr det grynet, tilsæt æggeblomme og evt. vand, hvis dejen er for tør.
Saml den hurtigt. Den skal ikke æltes.
Pak dejen i film og læg den i køleskabet i mindst en time.
Sæt ovnen på 200°C. Smør tærteformen.
Rul dejen ud og læg den i tærtefadet, rul kagerullen henover formens kant, så tærten bliver pænt afskåret.
Fyld:
Rengør rabarberne, snit dem fint og bland dem godt med sukker, og den
ene slags hvedemel.
Fordel rabarbestykkerne i tærteformen og bag tærten midt i ovnen et kvarters tid.