150 g smør
200 g hvedemel
3 spsk kakao
1 knsp.salt
75 g flormelis
1 æggeblomme
1 bdt rabarber
100 g smør
50 g sukker
1 stort æg
1 citron
100 g mandler
2 spsk hvedemel
Hak smør og hvedemel sammen til en grynet masse, tilsæt kakao, salt, flormelis og saml det hele med æggeblommen. Stil den koldt en halv time. Rul dejen tyndt ud.læg den i en stor smurt tærteform. Prik dejen med en gaffel. Bages ved 180C i 10 min. Vask rabarberne og skær dem i 2 cm lange stykker. Fordel dem i tærtebunden. Pisk smør og sukker let og luftigt. Tilsæt hvedemel, æg og fintrevet citronskal. Pisk dejen godt sammen. Hak mandlerne fint og vend dem i dejen. Smør dejen udover rabarberne. Bages ved 180C i 40 min.
Serveres med koldt flødeskum eller cremefraiche.