Logo

Rabarberkompot - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 4 personer

½ kg vinrabarber

¼ liter vand

175 g sukker

1 stang vanilje

 

Skyl rabarberstilkene og skær fod og blad af.

Skær stilkene i 2 cm lange styk­ker.

Kog en lage af vand, sukker og flækket vanilje.

Kom rabarberstykkerne i lagen og bring den langsomt til kogepunktet.

Tag gryden fra varmen og lad det trække et kvarter.

Tag forsigtigt rabarberstykkerne op af lagen og kom dem i serveringsskålen.

Kog lagen lidt ind og hæld den over rabarberne.

 

Tips: I stedet for at koge en lage kan rabarberstykkerne lægges i et ovnfast fad og overdrysses med sukkeret. Læg evt. folie over. Rabarberstykkerne mørnes i ovnen ved 150°C i ca. et kvarter, eller til det begynder at safte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her