Logo

Rabarber og kvan med smuldredej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarber og kvan med smuldredej

 

Skøn og nem rabarber og kvan dessert med hjemmelavet smuldredej og mandler. Desserten serveres med skyr eller sojayoghurt. Se opskriften lige her.

45 min. til 4 personer

#

10 stilke vinrabarber

3 stilke kvan, kan udelades

125 g speltmel

125 g rørsukker

100 g kokosolie eller smør

½ stang vanilje

100 g mandler

*

Sådan gør du

1. Skær rabarber i ca. 2 cm skrå skiver og hak kvanen groft.

2. Smør et ildfast fad med kokosolie eller smør og kom rabarber og kvan deri.

3. Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og bland dem med olie, sukker og mel.

Smuldr dejen over rabarberne.

4. Hak mandlerne groft og drys dem over.

5. Bag det hele ved 200 °C i ca en halv time.

6. Serveres med skyr eller sojayoghurt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.511 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her