Logo

Rabarber bagte, med jordbærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende ret med rabarber der drysses med kanel og bages i ovnen, samt en lækker jordbærcreme. Rabarbersæsonen i Danmark er april-juni og august-oktober, så denne dessert er nok mest en sommerspise.

 

4 stk rabarber
1 dl sød vin
150 g sukker
2 stk kanelstænger
1 tsk stødt kanel
1 bakke jordbær
4 spsk flormelis
3 dl piskefløde
1 stk vaniljestang + marven
mynte
 
Rabarberne skæres ud i ca. 5 cm tynde stænger.
Blancheres i vand i ca. 1 minut.
Tages op og lægges i et ovnfast fad.
Drysses med sukker, kanel og kom vin på.
Sættes i en forvarmet ovn ved 180°C til de er sprøde ca. 10 minutter.
Tages ud og afkøles.
Hæld væden fra og kog den ned.

 

Pluk og skyl jordbær, skær dem i skiver, drys med flormelis.
Lad det trække 15 minutter.
Moses med en gaffel.
Pisk fløden med marven fra vanilje.
Vend jordbærrene i fløden. Sættes på køl. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her