Logo

Pocherede abrikoser med vanilje og mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pocherede abrikoser med vanilje og mynte

Er du på ferie/camping i Frankrig i juli måned, så prøv abrikoser og ferskner. De hvide ferskner smager som en god drøm. Bergeron abrikoser er intet mindre end fantastiske. Mange vinbønder i Rhonedalen dyrker også frugt.
Modne som de er, kan de desværre sjæl­dent holde mere end et par dage i varmen. Spis så mange, I kan tåle og brug resten til dessert og marmelade.
 
# Ingredienser
12 abrikoser
½ stang vanilje og/eller stjerneanis, kanel 
3 kviste mynte
lidt citronskræl
1 kop sukker
1 kop hvidvin eller vand
Evt. tilbehør: Is

* Tilberedning 
Skær abrikoserne midt over og fjern stenen.
Væde og sukker koges op sammen med mynte og vanilje.
Læg abrikoserne i siruppen, bring næsten til kogepunktet og afkøl derefter.
Server evt. de pocherede abrikoser med is til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.730 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her