Logo

Pistacieis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 æggeblommer
170 g sukker
1 dl pistaciemasse
½ liter piskefløde
5 æggehvider
 
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps.
Tilsæt pistaciemasse.
Pisk fløde og æggehvider stive hver for sig og vend først fløden og dernæst æggehviderne i.
Hæld pistacieblandingen i en springform og dæk den med alufolie.
Frys isen i ca. 8 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her