Logo

Panna Cotta 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Panna Cotta:
5 dl piskefløde
35 g sukker
½ stangvanilje, flækket på langs
6 g husblas, (3 stk)
2 spsk rom eller cognac

Frugtsauce:
2-3 kiwi
1 spsk flormelis
½ dl Spumante (Italiensk mousserende vin)
2 spsk sambucca

Hindbærcrème:
200 g hindbær, evt. frosne
1 spsk flormelis
½ dl Spumante (Italiensk mousserende vin)
2 spsk alchermes likør, eller solbær - hindbærlikør

Pynt:
flormelis til pynt af tallerkner
20 røde pyntebær, skåret i halve (fx. vindruer, kirsebær, brombær etc.)
4 mynteblade
4 vifter af frisk frugt (fx. melon, kiwi, jordbær etc.)

Læg husblas i blød i koldt vand. Kog under konstant omrøring fløde, sukker og vanilje i en gryde i ca. 3 minutter. Afkøl lidt, fjern vaniljestang. Rør husblas og rom i.

Fyld portionsformene halvt op med fløden. Stil dem i køleskabet i 15-30 minutter, til fløden er stivnet lidt. Lav nu en pynterand i formene med de halverede bær, langs formene, og fyld den resterende fløde i. Stilles tilbage i køleskabet i minimum 2 timer.

Hindbærcreme:
Hindbær, Spumante og flormelis, blendes fint i food-processor. Smages til med alchermes likør.

Kiwicreme:
Skræl kiwifrugterne og blend dem i food-processoren, sammen med Spumante og flormelis. Smag til med Sambuca.

Anretning:
Drys fire flade tallerkener med flormelis. Pynt med hindbærcreme. Stil panna cottaen i hindbærcremen. Kom kiwicremen på panna cottaen, pynt med mintblade og pyntebær og arranger frugtvifterne.
Tips: for lettere at løsne panna cotta fra formen, stilles formene lidt i varmt vand og løsnes let med en kniv.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her