Vend friske brombær
med sukker og server dem som tilbehør til friskbagte pandekager, dryppet med
honning og cognac - mums!
Arbejdstid: 30 min.
Stege/bagetid: ca. 20 min. 4 personer
# Ingredienser til :
Pandekagedej:
100 g hvedemel
3 æg
2½ dl mælk
50 g smør til
bagning
Tilbehør:
250 g brombær
4 spsk sukker
1 spsk honning
6 spsk cognac
10 valnøddekerner
½ liter vaniljeis
*
Sådan laves Pandekager
med brombær:
Pandekagedej: Rør
mel og æg sammen, tilsæt sukker og rør gradvist mælken i.
Skyl brombærrene og
tør dem.
Læg dem i en skål og
drys med sukker.
Rør honning sammen
med cognac.
Rist valnødderne på
en tør pande, til de dufter.
Afkøl og hak dem
groft.
Bag dejen til tynde
pandekager på en pande med lidt smør.
Fold hver pandekage
sammen to gange og hold dem varme.
Anret de lune
pandekager med brombær og vaniljeis.
Hæld
cognac/honning-blandingen over og drys med hakkede valnødder.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------