Logo

Pærer med kanelcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pærer med kanelcreme

 

Friske grønne Clara Friis pærer marineret i ahornsirup med kanelcreme.

Se opskrift til 4 personer på 15 min.

 

#Ingredienser:

8 spsk græsk yoghurt
2 tsk stødt kanel
25 g mørk chokolade
25 g valnødder
3 Clara Friis pærer
2 spsk ahornsirup
*

Tilberedning:

Rør yoghurten med kanel.

Hak chokolade og valnødder groft.

Skær pærerne i tynde strimler.

Vend pærestrimlerne med ahornsirup i en stor skål så snart de er skåret ud.

Fordel pærerne i 4 dybe tallerkener eller skåle.

Kom 2 spsk kanelyoghurt på toppen af hver portion og drys med chokolade og valnødder.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her