Logo

Pærer i Daim

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 citron
7 dl vand
85 g sukker
4 hele tørrede ingefær (ca. 10 g)
2 store skrællede pærer (ca. 400 g)
 
Creme:
1 ½ dl piskefløde
75 g knust Daim bar eller Daim kugler
1 spsk finthakket syltet ingefær
1 tsk lage fra syltet ingefær
 
Pynt:
Hakket Daim eller hvis man ikke synes det bliver for meget kan man også
bruge lidt Daim kugler.
 
Kogelage:
Skær skallen af citronen med fx. en kartoffelskræller.
Bring vand, sukker, ingefær og citronskal i kog.
Kog lagen ved svag varme og under låg i ca. 5 minutter.
Halver pærerne og fjern stilk, blomst og kernehus.
Kog pærerne i lagen i ca. 5 minutter.
Stil dem til afkøling - stadig i lagen.
 
Creme:
Pisk fløde og Daim til et let skum og smag til med ingefær og lage.
Fordel cremen på 4 portionstallerkener.
Tag pærerne op af lagen, dup dem tørre og skær dem i tynde lameller, som en vifte.
Anret pærerne på cremen og pynt med Daim.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.839 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her