Logo

Pærer bagt med nødderasp

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Super lækker dessert med halve pærere, der vendes i hasselnødder og bages i ovnen. Pærerne serveres varme med iskoldt flødeskum til.

 

4 store faste aromatiske pærer
Citronsaft
Smeltet smør
3 spsk rasp
2 spsk hasselnøddekerner
1 spsk sukker
4 tsk ahornsirup
Flødeskum
 
Skræl pærerne og halvér dem.
Fjern kernehuset med et parisiennejern eller en teske og dryp pærerne med citronsaft.
Blend nødderne og bland dem med rasp og sukker.
Vend pærerne i blandingen og læg dem med hulningen opad i et ovnfast fad.
Hæld lidt sirup i hver hulning og dryp dem med smeltet smør.
Bag pærerne ved 180°C i 10-15 min. til de er møre og gyldenbrune.
Servér nøddepærerne varme med iskoldt flødeskum til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her