Logo

Pærer bagt, med Marsala og kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dejlig dessert med pærer, der fyldes med smør, brun farin, Masala og kanel. Pærerne skal selvfølgelig serveres varm med kogelagen samt cremefraiche eller vaniljeis til. Velbekomme.

 

ca. 6 personer

6 modne pærer
50 g usaltet smør, ved stuetemperatur
100 g brun farin
1 ¾ Marsala
½ dl hvidvin
2 hele stænger kanel, brudt i store stykker
cremefraiche

1. Ovnen forvarmes til 180ºC. Skær en tynd skive af den runde ende af hver pære, så den kan stå op. Derefter tages kernehuset ud. Fordel en smule smør over skindet på hver pære og anbring dem i et ovnfast fad. Drys farin over dem. Hæld Marsala og hvidvin i fadet. Drys kanelstykkerne over pærerne. Fadet dækkes løst med atufolie.

2. Bages i ovnen i ca. 30 minutter, fjern folie og sænk temperaturen til 150ºC Bages yderligere 30 minutter, eller til pærerne er meget møre og en smule skrumpne.
Serveres varme med kogelagen og cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her