Hård nougat af 50 gr. mandler og 5 spsk sukker.
4 æg
5 spsk sukker
4 blade husblas
1 ½ dl piskefløde
Til den hårde nougat hakkes mandlerne groft, sukker brunes på en pande, heri kommes mandlerne og begge dele brunes. Hældes over på en olieret bageplade. Afsvales og knuses groft.
Æggeblommerne røres med sukkeret, husblas lægges i blød i koldt vand i 10 min., knuges op, smeltes over vandbad og afsvales inden den hældes i æggesnapsen.
De stiftpiskede hvider og den stiftpiskede flødeskum hældes i, sammen med det meste af den knuste nougat. (ca. 3 spsk gemmes til pynt) Alt blandes forsigtigt sammen.
Når fromagen er begyndt at stivne, hældes den i en glasskål el. portionskåle.
Pyntes med nougat og flødetoppe. (skum af ½ dl piskefløde).