2 af de skønneste
isdesserter - smukt portionsanrettet i glas og kan tilberedes på ganske kort
tid.
Is-tiramisu
Til 4 personer
#
1 l Stracciatella is (fx Carte d'Or)
12 lady fingers
(også kaldet Savoiardi)
2 pasteuriserede
æggeblommer
2 pasteuriserede
æggehvider
1 bæger mascarpone
4 spsk sukker
1 dl espresso /
stærk kaffe
kakao til at drysse
med
lidt friskrevet skal
fra en økologisk appelsin
*
Pisk æggeblommer og
sukker hvide.
Pisk mascarponen i.
Pisk æggehviderne
stive, og vend dem med mascarpone og æggeblommer.
Kom tre ladyfingers
i et glas, hæld et par spsk kaffe over, anret to kugler is ovenpå, og afslut
med to spsk creme.
Drys med kakao og revet
appelsinskal.
2 slags is med likør-skum og mørk chokolade
Til 4 personer
#
½ l Triple Chocolate is (fx Carte d'Or)
½ l Magical Sunset is (fx Carte d'Or)
¼ l piskefløde
2 spsk Grand Manier
200 g revet mørk
chokolade
*
Pisk fløden til let
skum med likøren.
Anret to kugler is,
en af hver slags, i glas, og kom 1 stor spsk likørskum på hver.
Drys med rigeligt
chokolade.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin