Logo

Nøddebunde med orangefløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(8 personer)
 
100 g nøddekærner .
70 g bitter chokolade .
5 æggehvider
150 g melis
(ovenstående giver ca. 6 bunde)
 
Nødder og chokolade hakkes i blender el. køres gennem mandelkværn.
Hviderne piskes meget stive og blandes derefter med sukker.
Nøddechokolademassen vendes forsigtigt op i og smøres derefter ud i et tyndt lag på bagepapir og bages ved 140-150°C i ca. 15 min. - køles af og lægges sammen m. 3 bunde til 1 kage med
 
Orangefløde
2 ½ dl piskefløde smagt til - efter piskning - med reven skal af 2 appelsiner'
Evt. kan man tilsætte cognac i stedet for appelsinskal.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her