Logo

Nødde æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg æbler
50 g rosiner
150 g smør
150 g sukker
3 æg
100 g hasselnødder
cremefraiche 18 %

Æblerne skrælles, skæres i små både og dampes møre i ganske lidt vand. Rosinerne tilsættes, og mosen hældes i et ovenfast fad.
Smørret røres grundigt med sukker og æggeblommer. Nødderne hakkes og tilsættes. Hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i dejen.
Dejen hældes over æblemosen, og æblekagen bages i en 200ºC varm ovn ca. 30 min.
Desserten serveres lun med kold cremefraiche

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her