Logo

Mokkais 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æggeblommer
6 spsk flormelis
1 spsk frysetørret kaffe
½ dl stærk kaffe
½ liter piskefløde
 
Endvidere:
50 g mørk chokolade
25 g hasselnøddekerner
 
Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen og pisk kaffen i.
Pisk fløden til skum og vend den i.
Frys blandingen.
Skiv den op i portionsglas og drys med grofthakket chokolade og hakkede
nødder ved serveringen. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her