Logo

Mississipi Mud Pie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kop = 240 ml
 
Blanding 1:
½ kop smør
1 ½ kop hvedemel
2 tsk isvand
½ kop hakkede peanuts
 
Blanding 2:
1 pakke flødeost
1 kop flødeskum
1 kop flormelis
1 tsk vaniljeessens
 
Blanding 3:
1 pakke chokoladebudding
mælk som der står på buddingpakken
1 tsk vaniljeessens
 
Blanding 1: Blødgør smørret.
Bland hvedemel og vand sammen og tilsæt smørret og så peanuts.
Tryk dejen ud i en springform med bagepapir og bag ved 200°C i ca. 20-25 min.
 

Blanding 2: 

Blødgør flødeosten og bland flødeskum, flormelis og vaniljeessens i.
Fordel blandingen over den afkølede bund.
 

Blanding 3:
Bland sagerne som der står på pakken og hæld det over flødeosten.
Stil den i køleskabet og riv lidt chokolade over når den serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her