Logo

Marengskage med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
4 æggehvider
250 g sukker
3 dl cornflakes
100 g kokosmel

Fyld:
2 ½ dl piskefløde
250 g jordbær

Pynt:
jordbær

Pisk æggeblommerne meget hvide.
Pisk sukkeret i.
Vend forsigtigt letknuste cornflakes og kokosmel i.
Fordel dejen i 2 velsmurte lagkageforme eller tegn 2 cirkler på bagepapir på en bageplade og fordel dejen i cirklerne.
Bag bundene 30-35 min. ved 150°.
Lad bundene blive kolde.
Pisk fløden til skum.
Skyl jordbærrene, fjern bladene og skær dem i skiver.
Fordel skummet og jordbærrene mellem bundene.
Pynt med jordbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her