Logo

Mælkeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Helado de leche (4 personer)
 
1 dl økologisk uhomogeniseret mælk
½ l. koncentreret mælk (1)
150 g fløde
150 g glukose
150 g sukker
150 g mælkepulver
37 g dextrose
 
Varm mælken op med glukose, til glukosen er helt opløst.
Tilsæt resten af ingredienserne og bland godt.
Si cremen og kør den på isma­skinen.
 
(1) Koncentreret mælk:

Reducér 1 l. sødmælk ved meget lav varme til ½ l. kon­centreret mælk. Med denne fremgangsmåde bliver mælken tykkere og får en mere intens smag.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.795 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her