Dej:
300 g marcipan
3 æg
Fyld:
4 blade husblas
3 æg
1 dl flormelis
1 ½ lime
2 dl cremefraiche 18%
Riv marcipanen på råkostjernes grove side og den sammen med æggene. Hæld dejen i en tærteform med løsbund, ca. 23 cm i diameter.
Bages ved 175°C i ca. 30 min.
Er formen ikke helt tæt, kan der lægges et stykke alufolie under, så sikrer man sig at dejen ikke løber ud i ovnen.
Lad kagen afkøle. Læg husblasen i koldt vand.
Del æggene og rør blommerne med flormelis.
Skyl limefrugten, riv skallen og pres saften af.
Pisk hvider og fløde hver for sig.
Vrid husblasen op smelt den i limesaften og hæld det i under omrøring i æggemassen.
Tilsæt limeskal og cremefraiche.
Vend den piskede fløde i og derefter hviderne.
Hældes i formen og stilles koldt i ca. 3 timer.
Serveres med skiver af kiwi og purerede hindbær.