Logo

Limedessert med frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggeblommer
50 g flormelis
1 stang vanilje
6 blade husblas
2 limefrugter
½ liter piskefløde
 
Forslag til frugtblanding:
Grønne og blå druer
kakifrugter
ananas
appelsiner
 
Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen.
Skrab vaniljekornene i æggemassen.
Læg husblasen i koldt vand.
Kom limesaft i æggemassen.
Pisk fløden til skum.
Smelt husblasen over vandbad eller ved svag varme.
Hæld den afsvalede husblas i en tynd stråle i æggemassen, mens der piskes.
Vend flødeskummet i og kom blandingen i en skyllet randform.
Dæk randformen med folie og sæt den koldt.
Vend den ud på et serveringsfad og kom den delte frugt i midten.
Kom lidt reven limeskal på desserten, før den serveres.
 
Tips: Hvis man anvender husblaspulver, stivner 1 blad husblas, kom 4 spsk koldt vand på pulveret, lad det stå i 5 min. Sæt derefter skålen over koghedt vand, til blandingen er helt klar. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her