Logo

Kyllinge- og valnøddemousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

175 g blød leverpølse
3 spsk ymer
2 spsk sherry
125 g kogt / stegt kyllingekød
50 g hakkede valnødder
4-6 strimlede salatblade

Pølsen skæres i skiver og piskes blød med en håndmikser sammen med ymer og sherry.
Kyllingekødet skæres i små terninger og røres i sammen med valnødderne.
Anrettes portionsvis på strimlede salatblade .

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her