* Tilberedning
Consommé: Kog alle ingredienser op, til kærnemælken skiller.
Tag gryden af blusset og si forsigtigt gennem et klæde.
Opbevar consomméen på køl.
Kan med fordel laves dagen forinden.
Kammerjunkere: Del æggene og pisk hviderne stive.
Pisk æggeblommer, smør og rørsukker luftigt.
Vend de øvrige ingredienser i og hviderne til sidst.
Rul dejen til små kugler på størrelse med en valnød, tryk dem flade og bag ved 170 ºC i ca 15 min.
Sorbet: Rens rabarberne og del i fire, dæk med vand og kog med vanilje og citron ca. 1 time.
Si rabarberne fra og reducer væsken til 1 liter.
Tilsæt sukker, tag 2 ½ dl saft fra til bavarois og kør resten på en ismaskine.
Bavarois: Opvarm rabarbersaften til 85 ºC i ca 5 min og
legér med æggeblommerne til cremet konsistens.
Tilsæt den udblødte husblas og køl af.
Tilsæt stiftpisket fløde.
Fordel bavarois'en i passende forme og stil på køl.
Anretning: Anbring bavarois'en på kammerjunkere.