Logo

Kold kirsebærmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 personer
 
4 æg
4 æggeblommer
30 g sukker .
1 ½ dl vand
500 g Skælskør Kirsebærsauce
¾ l piskefløde
1 dl Heering Cherry Liqueur
14 bl husblas
 
Vand og sukket koges til en kraftig sukkerlage.
Æg og æggeblommer blandes i en gryde, heri hældes sukket­lagen under piskning.
Pisk derefter ved svag varme til cremen bliver tyk og luftig.
Tages af varmen og piskes kold.
Bland æggemassen, kirsebærsauce og letpisket flødeskum.
Udblød husblassen 10 min. i koldt vand.
Tag gelatinen op og knug den fri for vand.
Smelt den ved svag varme i Heering Cherry Liqueur.
Afkøles let og vendes i kirsebærfromagen.
Fyldes i en randform eller plastskål, og afkøles til den stivnet.
Løsnes i kan­ten med en kniv.
Slåes ud på et fad og pyntes med flødeskum.
Heering Cherry Liqueur hældes forsigtigt over.
Serveres evt. med kold kirsebærsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.971 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her