En stak pandekager er til at blive lækkersulten af. Her er
de tykke kærnemælkspandekager lavet med kokosmel og krydret med lime. Server
til brunch eller som dessert.
12-15 stk. Arbejdstid: 40 min. Stegetid. ca. 30 min.
#
110 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 spsk sukker
3 dl kærnemælk
2 æg
50 g kokosmel
1 lime (øko)
75 g smør
Tilbehør:
sirup, limebåde og frisk kokos
*
Bland mel, bagepulver og sukker i en skål.
Del æggene i blommer og hvider, og rør æggeblommerne sammen
med kærnemælk.
Rør blandingen gradvist i melblandingen.
Tilsæt kokosmel, og krydr med fintrevet limeskal.
Pisk æggehviderne stive, og vend dem i dejen.
Dejen skal være tyk, og den skal bages med det samme.
Kom en klat smør på panden, og varm det op til det bruser.
Sæt 1 spsk dej til hver pandekage på panden.
Der er plads til 2-3 pandekager på en almindelig pande.
Vend pandekagerne, når hele overfladen er dækket af bobler,
og kanten er fast.
Bag dem på den anden side i et par min.
Læg dem på et fad, og fortsæt med resten af dejen.
Server pandekagerne lune med sirup, limebåde og stykker af
frisk kokos.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin