Logo

Kiwi og mintis med champagne og biscotti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

Mintisen:
¼ ltr mælk
75 g sukker
4 stilke mint med blade
2 kiwifrugter
ca. 2 dl champagne eller anden mousserende vin
Til biscotti:
Denne portion rækker til mindst 20 stk
2 hele æg
1 æggeblomme
300 g sukker
300 g hvedemel
½ tsk bagepulver
ca. 35 g hele pistachekerner
100 g mandler

Høje glas eller skåle til at servere desserten i.
Isen:
Kog mælk og sukker op. Tag gryden fra varmen og læg minten i. Lad det trække mindst 6 timer og gerne natten over. Sigtes.
Fryses i maskine eller i en skål, som under indfrysningen røres i med piskeris, så sorbeten ikke fryser til en hårdklump.
Kiwien skrælles og hakkes, kommes i en skål.
Dejen til biscottierne, kan forbedredes dagen i forvejen.
Pisk sammen æg og blomme med sukkeret. Vend resten i og opbevar denne dej i køl. Sprøjtes ud med sprøjtepose uden tyl. på smurt bagepapir og bages/tørres i ca. ½ time med 160ºC.
Skæres i tykke skiver, når det er afkølet.
Serveres bedst samme dag, men kan opbevares et par dage i lufttæt skål.
Når isen skal serveres kommes kiwien i bunden af kolde glas eller skåle. En god kugle is kommes i glassene, lidt fint strimlet mint og et skvat champagne. Servere biscottierne til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her