Logo

Kirsebær i rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

1000 g sylte-kirsebær
750 g sukker
1 dl rom
½ tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon

* Tilberedning

Bærrene udstenes. 
Bær og sukker hældes lagvis i en Atamonskyllet krukke/glas. 
Rom og Atamon tilsættes. 
Krukken dækkes med et klæde og stilles koldt/køleskab. 
Dagen efter sidste omrøring lukkes krukken/glassene.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.710 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her