Logo

Kirsebær i rødvinslage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebær i rødvinslage

Her bruges mørke kirsebær, men alle kirsebær kan bruges. Fjern stenene.

 

1 kg faste kirsebær

Rødvinslage:

1 vaniljestang

1 lille stykke frisk ingefær

5 dl rødvin

2 dl rørsukker

2 stjerneanis

1 stang kanel

1 tynd citronskive

Tilbehør: ricottaost eller vaniljeis

Pynt: mynte

 

Begynd med at tage sten ud af bærrene, det går nemt med en kirsebærudstener.

Del vaniljestangen på langs.

Skræl og skær ingefær i skiver.

Bland alle ingredienserne til lagen i en lille gryde, kog ca. 5 min.

Læg kirsebærrene i en skål, og hæld lagen over.

Lad afkøle, og stil koldt indtil servering.

Server med ricottaost eller is.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.991 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her