Logo

Kanelbananer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

4 bananer

2 spsk smør

2 spsk sukker

1 spsk kanel

4 spsk ribsgele

 

Tag skrællen af bananerne og vend dem i en blanding af sukker og kanel.

Læg dem på hvert sit stykke alufolie.

Kom lidt ribs­gele over hver banan sammen med resten af smørret.

Pak folien omkring og sæt pakkerne i en varm ovn ved 160°C i 10 min.

Serveres med en skive vaniljeis til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her