Logo

Jordbærsorbet - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g jordbær
1 spsk citronsaft
vaniljekorn
3 tsk flydende sødestof
1 dl piskefløde
1 æggehvide
 
Halvdelen af jordbærrene (friske eller dybfrosne) tages fra (de pæneste), resten moses med en gaffel og blandes med citronsaften, vaniljen og sødestoffet.
Fløden piskes til skum og blandes med massen.
Denne anbringes i køleskabets frostrum 1 time.
Den piskede æggehvide blandes i massen og det hele hældes i randform og fryses færdig i frostrummet i løbet af 3-4 timer.
Vendes ud på fad og hullet fyldes med resten af jordbærrene.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.358 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her