250 gram friske jordbær
2 spsk citronsaft
2 blade fra mynte
½ tsk flydende honning
2 dl yoghurt naturel
½ spsk flormelis
Frossen yoghurt: Bland yoghurten med flormelis og stil det i fryseren i
mindst 4 timer. Når du skal spise yoghurten, skal du tage den op af
fryseren 20 min. før, så den kan nå at smelte lidt.
Jordbærsalat: Skyl jordbærrene under rindende vand og læg dem til
tørre på et viskestykke.
Mens jordbærene tørrer, tager du en skål og laver en lille dressing af
citronssaft, mynteblade og honning.
Rør godt rundt i dressingen og nu er den klar til jordbærrene:
Fjern den grønne stilk og skær jordbærrene i skiver.
Læg skiverne af jordbær ned i dressingen og vend rundt.
Jordbærsalaten kan spises nu, men den har godt af at stå og hvile ½
time på køkkenbordet inden den skal spises.
Server jordbærsalaten med frossen yoghurt til.