1 kg nippede jordbær
1 spsk flormelis
evt. 2 spsk Framboise
3 æggehvider
175 g sukker
3 dl piskefløde
friske bær eller frugter fx. jordbær, hindbær, appelsiner eller blodgrapefrugter
Purér jordbærrene i en blender eller foodprocessor og passér dem gennem en sigte.
Tag 31/2 dl af jordbærpureen fra til sauce, og smag den til med flormelis samt evt. Framboise.
Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i lidt efter lidt.
Pisk piskefløden til tykt skum.
Fold om vend de piskede æggehvider og den piskede fløde med den resterende jordbærpuré.
Fordel cremen i 10 portionsforme, dæk dem med plastfilm og frys dem i ca. 3 timer.
Ved serveringen dyppes formene i koldt vand isen vendes ud og anrettes på afkølede tallerkener, hvor den pyntes med lidt af saucen samt bær og frugt efter ønske.