Bund:
6 digestive kiks
3 plader Daim
75 g smør
Is:
500 g let frossen jordbær (de skal være let frosne en times tid i fryseren er passende)
150 g flormelis
½ l. fløde
4 pasteuriserede æggeblommer
korn af en vanilje stang
Pynt:
Friske jordbær i kvarte og lidt flødeskum
Kom ingredienserne til bunden i en foodprocessor og mix det sammen.
For en springform med plastfolie tryk dejbunden ud heri og stil den i køleskabet.
Mix jordbær og 100 g af flormelissen i en foodprocessor til det er helt jævnt.
Pisk æggeblommerne med resten af flormelissen og vanilje til det er cremet.
Pisk fløden til skum og vend det i æggemassen.
Tag ⅓ fra og vend jordbærrene i resten af skummet .
Hæld jordbærskum i formen og fordel den hvide ismasse over det gør ikke noget at de to slags ismasser blander sig lidt.
Dæk isen til og frys den.
Tag iskagen ud af formen fjern folien og stil iskagen på et fad.
Pynt med flødeskum og jordbær.