Logo

Jordbær fristelser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bakke friske jordbær
100 g mørk overtræk chokolade
100 g hvid overtræk chokolade
1 dl hakkede nøddekerner, pistacie, hasselnødder, mandler
chokoladespåner
revet/ strimlet appelsin limeskal
 
Chokoladen smeltes over vandbad i hver sin skål.
Dyp de aftørrede jordbær (lad blomsten sidde) i chokoladen og dekorer med de forskellig ingredienser eller nøddekerner eller med limestrimler eller med kokosmel, appelsindrys.
Lad enkelte kun være dyppet i chokolade.
Skift med hvid og mørk chokolade og kom lidt i en tylle og sprøjt fine striber eller anden udsmykning på med chokoladen.

 
Tips: særlig lækker til en romantisk aften eller som en lille frugttapas før middagen eller når konfirmanden venter på middagsgæsterne. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her