3 færdige lagkagebunde
Creme:
½ l. mælk
3 æggeblommer
75 g sukker
1 citron reven skal heraf
3 blade husblas
1 dl piskefløde
1 dl masala eller sød sherry
1 ½ dl piskefløde
25 g mandler
Læg husblasen i blød i koldt vand. Bring mælken i kog. Pisk æggeblommer, sukker og citronskal skummende. Hæld den kogende mælk i og kom det tilbage i gryden. Varm op under piskning, til cremen tykner, den må ikke koge. Knug vandet af husblasen og smelt den i cremen. Afkøl cremen, til den er halvtflydende. Pisk fløden og vend den i cremen. Læg desserten sammen i en skål eller i portionsglas. Læg en lagkagebund i skålen, skær den evt. til, så den passer. Dryp med marsala og læg et lag kagecreme. Fortsæt med bunde, vin og kagecreme, slut med en kagebund. Stil desserten koldt mindst et par timer, gerne til næste dag. Pynt med flødeskum og smuttede hakkede mandler eller nødder.