Nøddebund:
100 g valnøddekerner
100 g hasselnøddekerner
100 g sukker
4 æggehvider
100 g sukker
1 portion orange-chokoladeis
Kør nødder og sukker i foodprocessoren til indholdet er næsten som hvedemel.
Pisk hviderne meget stive og vend sukker og nøddesukker i.
Beklæd en bradepande, 25x35, med bagepapir.
Smør papiret godt med dulle og hæld dejen i.
Bag bunden i ca. 35 min. ved 160ºC.
Drys sukker på et ark bagepapir og vend den bagte bund ud på papiret.
Papiret løsnes fra den afkølede nøddebund.
Isen stilles i køleskabet, til den kan skæres i skiver.
Bundens underside dækkes med skiver af is og rulles tæt sammen ved
hjælp af bagepapir.
Pak rouladen ind i bagepapiret, læg den i en frostpose og frys den ned.
Når den tages ud af fryseren lægges den i køleskabet en halv timers tid, før den skæres i skiver.
Server med jordbærsauce til.