Logo

Is - Mormor is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


4 æggeblommer

skal og saft af 1 appelsin

skal og saft af ½ citron

150 g rørsukker el. brunt puddersukker

50 g alm. sukker

75 g smelte chokolade

5 dl l fløde

Æggeblommer, puddersukker, sukker, saft og skal af appelsin og citron røres sammen og piskes tykt og sejt med elpisker.

Chokoladen smeltes over vandbad og køles af.

Fløden piskes tyk, og chokoladen vendes i lidt efter lidt.

Til sidst vendes æggeskummet forsigtigt i.

Massen må gerne være lidt meleret.

Isen kommes i en skål eller form og sættes i fryseren minimum 3-4 timer.

Flyt den over i køleskabet 15-20 min. før den skal spises.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her