Logo

Is af skyr med brombær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Is af skyr med brombær


Skyr-is med brombær og vanilje. Skyr er kort fortalt et syrnet mælkeprodukt der minder lidt om græsk yoghurt ...

Tilberedningstid: 15 minutter. Fryses i CG. 3 timer eller mere. Fryseegnet. Til 1 person, så gang op til det ønskede.

 

#

100 g frosne brombær

vaniljekorn

1 tsk citronsaft

1 æggehvide

200 g skyr

evt. Stevia flydende sødemiddel 

citronmelisse

*

 

Tag lidt af bærrene fra til pynt.

Varm resten igennem med vaniljekorn og citronsaft, til det safter og afkøl derefter.

Pisk æggehviden stiv og vend den sammen med skyr og de kogte bær.

Smag eventuelt til med flydende sødemiddel og frys ned.

Det er nemmest i en ismaskine, men kan sagtens lade sig gøre i fryseren i stedet - så skal man bare røre i isen hvert 20. minut, indtil den er frossen.

Pynt isen med brombær og citronmelisse før servering.

 

Tips: Brug hindbær eller blåbær i stedet for brombær.

Kalorier: 177 kcal. Protein 27 g (60%) Kulhydrat  12 g (32 %) Fedt  2 g (8 %) Kostfibre 4 g.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her