Logo

Hvid chokoladeis med muskat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l kaffefløde
100 g hvid chokolade
90 g sukker
½ reven muskatnød
 
Kog fløde og sukker op med muskatnødden og hæld væsken over den hakkede hvide chokolade.
Kør cremen på en ismaskine efter maskinens instruktioner - eller frys den under hyppig omrøring, indtil isen begynder at få en fast konsistens.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her